Site icon Vasilescu

Botine cu platforma

Foarte apreciate primavara aceasta, botinele cu platforma au devenit un accesoriu nelipsit, cautat chiar si in zilele caniculare de vara gratie designerilor, care au creat modele ingenioase, cu diverse decupaje si broderii, din materiale usoare, pentru a permite piciorului sa respire.

Daca in perioada interbelica femeile alegeau sa incalte �o botina din cea mai fina�, cu toc jos si sireturi, acum atentia lor se indreapta catre botinele cu platforma cat mai extravagante, indraznete si cu aspect futurist. Sireturile raman la locul lor, doar tocurile sunt mult mai inalte, subtiri sau late, talpa este ortopedica si are platforma incorporata, insa toate sunt la fel de feminine.

Culorile botinelor cu platforma se inscriu in aceeasi tendinta de extravaganta, astfel incat se remarca modelele in culori aprinse: galben limon, albastru electric, rosu, chiar corai, fucsia, turcoaz, verde mint si altele, foarte potrivite pentru tinutele de zi ori pentru iesire la o plimbare, de asemenea se pot achizitiona si modele in culori neutre: gri prafuit, maron, nude, negru, camel, dar si acestea prezinta accente glamour, in special catarame metalice, tocuri ori partea din fata decorate cu tinte, aplicatii de cristale, etc., care pot fi asortate atat outfit-urilor office, cat si celor de seara.

Indiferent de inatimea platformei ori a tocului, botinele cu platforma sunt comode, deoarece urmaresc linia piciorului, putand fi chiar o alternativa pentru femeile care nu iubesc tocurile. Se poate alege dintr-o multitudine de modele de botine cu talpa ortopedica si platforma incorporata, cu platforma interioara ori ascunsa, cu toc gros ori subtire, cu botul rotunjit ori usor inaltat, incheiate cu sireturi ori cu fermoar. Cert este ca botinele cu platforma reprezinta optiunea ideala pentru o noapte in club, transformandu-te intr-o adevarata regina disco a serii!

Exit mobile version