Blog

18 lucruri pe care nu ar trebui să le faci când porți pantofi cu toc înalt

ce sa nu faci cu pantofi cu toc inalt

Exista lucruri pe care le poti face doar in pantofi cu talpa plata sau in adidasi, de aceea femeile care adora sa poarte tocuri inalte vor gasi util acest articol. Acestea sunt cele 18 de lucruri pe care nu ar trebui sa le faci atunci cand porti pantofi cu toc inalt.

Nu te plimba pe trotuare neuniforme

Ai pasit vreodata pe un trotuar spart si ai simti ca-ti pierzi echilibru? Ei bine, eu eram sa cad de multe ori. De aceea iti recomand sa scanezi intotdeauan suprafata pe care urmeaza sa pasesti.

Nu te urca pe yacht cu tocuri

Doamnelor, lasati tocurile acasa daca intentionati sa va plimbati cu yachtul! Gandete-te cat de alunecoasa poate fi suprafata podelei atunci cand stropii de apa o ating. Este cu adevarat o provocare sa iti pastrezi echilibrul in tocuri.

Fii atenta cand porti o rochie lunga

Rochiile lungi de gala arata mai bine cand sunt purtate cu tocuri. Fii atenta cand pasesti, deoarece risti sa-ti calci rochia si sa cazi. Alege cu atentie lungimea rochiei, iar inainte de a o cumpara, probeaz-o cu o pereche de pantofi cu toc inalt.

Nu cara nimic mai greu de 9 kilograme

Este suficient ca iti porti greutatea propriului corp pe bilele picioarelor, nu trebuie sa adaugi mai multa greutate. Daca trebuie sa cari o greutate suplimentara, asigura-te ca aceasta nu depaseste 9 kilograme.

Nu conduce

Atunci cand conduci, asigura-te ca porti o pereche de pantofi cu toc inalt potrivita. Daca nu porti incaltamintea corecta, risti sa faci accident.

Nu te antrena in tocuri

Ai auzit despre nebunia de a face antrenamente in tocuri? Se presupune ca fesele, gambele si coaspele se vor defini mai bine daca te vei antrena pe tocuri. Sunt aici pentru a-ti spune sa nu faci niciodata asta, deoarece risti sa te accidentezi. Tocurile nu sunt facute pentru antrenamente.

sfaturi cand porti pantofi cu toc inalt

Nu merge in tocuri pe plaja

Oricat de mult ti-ai dori sa pari mai inalta, nu te incalta in tocuri daca mergi la plaja. Este extrem de dificil sa te plimbi pe tocuri, mai ales cand acestea se afunda in nisip cu fiecare pas pe care il faci. Mergi la plaja pentru relaxare nu pentru o prezentare de moda.

Nu-ti da tocurile jos

Chiar daca simti ca tocurile te omoara, nu le da jos pentru a merge pe covor, trotuar, podea etc. Nici nu-ti dai seama la ce riscuri te expui cand mergi descult in aceste locuri publice. Daca ai o besica sau o rana deschisa iti expui piciorul la infectii bacteriene sau chiar la o infectie fungica. Poarta mereu la tine o pereche de incaltaminte cu talpa plata.

Nu purta tocuri pe gheata sau zapada

Unele femei iubesc atat de mult sa poarte tocuri, incat nu renunta la ele nici macar atunci cand afara ninge, desi risca sa alunece si sa cada. Poarta cizme adecvate atunci cand urmeaza sa mergi pe o suprafata acoperita de gheata sau zapada.

Nu merge la cumparaturi

Daca ai pornit in cautarea rochiei perfecte, nu te incalta cu pantofi cu toc. Probabil vei fi nevoita sa mergi dintr-un magazin in altul pentru a gasi ceea ce cauti, iar daca vei purta tocuri, vei obosi foarte repede, si probabil vei renunta la gandul de a cauta rochie visurilor tale.

Nu te incalta in tocuri daca mergi la ziua de nastere a unui copil

Daca ai un copil si il insotesti la o petrecere, atunci nu te incalta in tocuri, deoarece vei fi nevoita sa alergi dupa micutul tau.

Nu te plimba cu motocicleta

Stiu ca unele dintre voi vreti sa pareti sexy atunci cand sunteti pe motocicleta, dar chiar nu este cazul sa va incaltati in tocuri. Daca mergi la o petrecere cu motocicleta, ia-ti tocurile cu tine si pune-le in compartimentul din spate.

Nu alerga daca esti incaltati in pantofi cu toc inalt cu bareta la spate

Nu trebuie sa ai incredere in pantofii cu bareta la spate. Daca te grabesti, nu alerga, doarece acesti pantofi cu toc mare vor aluneca din piciorul tau cand te astepti mai putin. Pentru zilele aglomerate, iti recomand pantofii cu curea.

Nu purta tocuri intr-o zi in care trebuie sa lucrezi intens

Daca stii ca urmeaza sa stai in picioare ore intregi, nu te incalta in tocuri inalte. Incearca pantofi cu platforma sau toc pisoi, daca trebuie neaparat sa porti tocuri.

Evita tocurile grele in noptile lungi

Tocurile inalte pun mare presiune pe picioarele tale. Acestea vor face ca picioarele tale sa oboseasca foarte repede. Daca intentionezi sa porti pantofi cu toc toata noaptea, asigura-te ca porti tocuri confortabile, usoare, care au proprietati de absorbtie a socului.

cand sa porti pantofi cu toc inalt

Nu te incalta cu pantofii cu toc inalt inainte de a pleca de acasa

Daca te incalti cu tocuri mai devreme, vei obosi mai repede. Incalta-te abia in momentul in care esti pregatita sa pleci de acasa si iesi pe usa deoarece pantofii cu toc nu sunt foarte comozi.

Nu te apleca

Ai incercat vreodata asta? Te rog, nu o face cand esti pe tocuri! Vei cadea cu siguranta!

Nu te plimba pe tocuri intr-o zona de constructii

Probabil vei dori sa fii sexy in orice moment, dar asta nu inseamna ca trebuie sa porti tocuri cand mergi intr-o zona de constructii. Pastreaza-le pentru birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *