Blog

Combina lucrurile

O rutina o sa omoare motivatia si, prin urmare, trebuie sa combini diferitele lucruri intre ele. Dintr-o simpla sarcina poti sa faci o competitie cu tine insuti sau cu oricine altcineva. Atunci cand mergi la sala, poti sa faci niste antrenamente noi. Variatia tinde sa fie un mod foarte bun de a iti mentine motivatia.

Elibereaza-ti zona de lucru: Fa-ti cateva minute pentru a face putina ordine. Am descoperit ca o zona minimalista si ordonata de lucru ma ajuta sa gandesc mai clar, sa raman mai concentrat si sa ma ocup de urmatoarea sarcina.

Poti reduce lista de lucruri pe care trebuie sa le faci la un singur lucru: o lista supra incarcata de lucruri pe care trebuie sa le faci iti poate omori cu adevarat motivatia. Prin urmare, poti reduce aceasta lucru la un singur lucru. Poti sa alegi o sarcina care este mai importanta pentru tine in momentul de fata sau pe care o amani de mai mult timp. In cele din urma, poti incepe facand un pas, fie el mare, mic sau chiar micut. Poti, de asemenea, sa ai o lista de lucruri pe care trebuie sa le faci pe care sa nu o ai la vedere tot timpul.

Sa nu uiti de pauze: din proprie experienta, pot sa spun ca putine lucruri iti pot omori entuziasmul si motivatia precum munca non stop. In schimb, poti munci 45 de minute in fiecare ora si sa folosesti restul de 15 minute pentru o pauza in care poti sa iei o gustare, sa iesi la aer curat sau sa te intinzi putin. Poate sa para contra productiv, dar in acest mod o sa poti face mai multe lucruri in fiecare zi si munca o sa fie mai de calitate, pentru ca energia, concentrarea si motivatia o sa reziste mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *