Potenta si Marire penis

Rezultatele oferite de pompele pentru penis dupa o perioada de 6 luni

penis pompa marire penis

Personal, eu am castigat aproape 6 cm in in primele 6 luni de folosire a pompelor pentru penis pe baza de apa. Chiar am citit un articol despre un barbat care a avut o crestere de aproape 7, 5 cm in lungime.

In primele 6 luni, mi-am asumat responsabilitatea de a folosi acest produs in fiecare zi in mod corect timp de 15 minute.

Atunci cand am facut aceasta promisiune, mi-am zis ca, daca folosesc acest produs in mod corect timp de 6 luni, acest lucru ar insemna ca i-am acordat o sansa corecta de a imi oferi niste rezultate bune. Eu mi-am dorit sa ma pun in cea mai buna pozitie posibila, facand ceea ce trebuie si urmand recomandarile primite.

Am folosit o pompa pentru penis timp de 6 luni, timp de 15 minute in fiecare zi, am observat ca penisul meu a crescut destul de mult in grosime si in lungime.

Rezultatele permanente aduse de pompele pentru penis

In cadrul acestei sectiuni, o sa vorbim despre cele doua tipuri de rezultate oferite. Mai pe scurt, exista rezultate temporare si rezultate permanente aduse de folosirea pompelor pentru penis. De asemenea, majoritatea utilizatorilor au avut parte de asemenea rezultate.

Dupa ce folosesti o pompa pentru penis, preferabil cu penisul in stare erecta si cu presiune completa ( foarte bine aplicat pe zona ta pubiana), o sa iti simti penisul ca e mai erect.

Acest tip de rezultat e numit “rezultat temporar”

penis pompa marire penis

Aceste rezultate rezista cateva ore si, daca esti mai experimentat in privinta folosirii pompei pentru penis, atunci rezultatele pot dura si mai mult de 24 de ore. In cele din urma, aceste efecte o sa dispara si penisul tau se va intoarce la dinensiunile sale originale ( dimensiunile avute inainte de a folosi pompa pentru penis).

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, dimensiunea ta obisnuita va fi mai mare- mai groasa si mai lunga. Daca iti masori progresul in fiecare saptamana sau la fiecare doua saptamani, o sa observi unele rezultate. Dupa o folosire de 6 luni a pompelor pentru penis, cu siguranta ca vei observa diferentele.

Acest tip de rezultate sunt cunoscute ca fiind “rezultate permanente”.

Acestea sunt rezultate de durata. Atunci cand folosesti pompe pentru penis, tesuturile din penis se extind exact ca si muschii in timpul unui antrenament de la sala de forta. O sa simti o senzatie de oboseala si de febra musculara la nivelul tesuturilor dinr-un penis mic.

Daca aloci destul timp pentru perioada de odihna si de recuperare, tesuturile tale din penis se vor reface, dar vor avea dimensiuni mai mari. Ca si alte tesuturi musculare netede, atunci cand tesuturile de la nivelul penisului se recupereaza, capata dimensiuni mai mari.

Rezultatele oferite de pompele pentru penis

O sa ai parte de rezultate daca folosesti aceste pompe pentru penis in mod constant si regulat. Am observat aparitia unor rezultate inca de la prima utilizare si, de- a lungul a mai multe luni de utilizare a acestui dispozitiv, am avut parte de un penis mai mare si mai lung doar pentru ca am perseverat si nu am renuntat.

Majoritatea oamenilor care spun ca nu au observat nici un rezultat inseamna ca nu au fost dedicati folosirii pompei pentru penis. Ar trebui sa folosesti un astfel de dispozitiv in mod constant si nu doar atunci cand iti aduci aminte sau cand ai chef.

Eu consider ca cel mai bun sfat pe care il pot da pentru a obtine niste rezultate este sa folosesti pompa pentru penis in fiecare zi in urmatoarele luni. Ca sa fiu sincer, nici acum nu imi vine sa cred ca am avut parte de o crestere de aproape 6 centimetri in lungime si de aproape 3 centimetri in grosime. Initial, ma asteptam sa mai castig macar 2 sau 3 centimetri in dimensiuni, dar rezultatele pe care le-am avut mi-au depasit orice asteptare pe care o aveam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *