Sanatate

Gama de produse Calivita International

Calivita International

Calivita International reprezinta de mai multi ani una dintre companiile de renume de pe piata suplimentelor alimentare. Fiecare produs al nostru respecta cele mai inalte standarde; ingredientele produselor sunt selectate pe baza celor mai recente descoperiri stiintifice, in conformitate cu cerintele epocii moderne.

Procesul de productie se desfasoara cu ajutorul celor mai noi tehnologii existente. Sistemul modern de control al calitatii garanteaza ca produsele respecta standardele in vigoare pentru suplimentele alimentare. In cadrul procesului de selectare a ingredientelor, punem un accent deosebit pe folosirea de materii prime din surse naturale.

Pentru o biodisponibilitate optima, multe ingrediente au o forma chimica ideala, asa-numita forma chelatata. In cele ce urmeaza va prezentam cateva informatii importante care va vor ajuta sa profitati la maximum de efectele benefice ale produselor noastre:

Majoritatea suplimentelor alimentare trebuie consumate in timpul meselor sau dupa masa, cand procesele de digestie si absorbtie sunt in plina desfasurare, prin urmare utilizarea substantelor active este optima. Pentru recomandari, consultati descrierea fiecarui produs in parte.

Respectati intotdeauna recomandarile! Daca aveti dubii in ceea ce priveste consumul unui produs (in caz de probleme de sanatate, consum de medicamente, sarcina etc), cereti sfatul medicului.

Tabletele si capsulele trebuie inghitite intregi si nu zdrobite. Acest advertisment nu se aplica tabletelor masticabile.

Produsele din aceasta brosura ajuta la mentinerea sanatatii si la optimizarea proceselor fiziologice, insa nu pot inlocui o alimentatie echilibrata, variata, un mod de viata sanatos sau tratamentul prescris de medic.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Cereti sfatul medicului daca sunteti insarcinata sau alaptati / daca va tratati sau aveti un istoric familial de alergie si / sau alte boli cronice / daca urmati un tratament medicamentos / daca aveti orice alte simptome. Daca aveti orice dubii, adresati-va medicului
Varietatea plantelor poate afecta culoarea tabletelor. A nu se lasa la indemana copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *