Blog

Ii cazi in plasa pentru o noapte sau pentru o viata

Un barbat se gandeste la sex mai des decat la orice alt lucru din viata lui. Asa sunt ei construiti. Si daca nu este asa, atunci este clar o problema.

Inca din prima clipa in care te-a zarit se va gandi cum sa te duca in pat, cum sa te dezbrace si cum sa fii a lui. Niciodata nu va gandi la inceput ca te vrea pentru o perioada de timp. Cred ca hormonii nu il vor lasa sa gandeasca mai departe de o noapte de amor nebun. Va incepe intai sa te caute cu privirea, sa iti zambeasca si sa se apropie din ce in ce mai mult de tine. De cele mai multe ori barbatii inteleg de la primul contact daca este loc, daca se poate si pana unde pot intinde coarda.

Femeile se indragostesc mult mai repede dupa o noapte de sex, in timp ce barbatii se rezuma strict la placere. Si in acelasi timp, tot ele sunt cele care pot avea o urma de vinovatie. Niciodata ei.

Cu cat o femeie este mai greu de abordat cu atat va deveni mai interesanta. Mai mult sau mai putin adevarat, barbatii vad femeile ca pe niste trofee. Asa ca ori esti meciul dintr-o seara, ori esti cupa de la final. Oricat de indragostita esti si oricata incredere ai in el atunci cand iti spune ca nu am mai gasit niciuna ca tine pana acum, incearca sa iti pui inteligenta inaintea sentimentelor. Macar la inceput. De obicei barbatii spun vrute si nevrute pentru a-si atinge scopul. Uneori nici ei nu isi dau seama cat de buni sunt la asta.

Totul sta in mainile tale

Totul sta in mainile tale, in puterea ta de a decide daca el este cel care te va face fericita pentru cateva ore sau pentru cateva luni, ani sau de ce nu pentru totdeauna. Putine au fost cazurile cand s-a ajuns la altar dupa prima dimineata ce te-ai trezit in patul lui. De cele mai multe ori, ei isi pun hainele si pleaca. Unde? Ori catre urmatoare victima, ori catre cea care nu a picat inca in mrejele lui.

Nu ramane ancorata intr-un viitor fara viitor. Nu fi cea care asteapta mesajul lui in fiecare seara. Nu fi rezerva altei femei. Daca vrei ceva de durata, nu oferi tot intr-o clipa. Dozele mici pe termen lung sunt mai consistente decat o portie mare intr-o noapte. Controleaza-ti hormonii si foloseste-ti capul. Incearca sa devii persoana la care se gandeste cand se trezeste fara a fi langa el. Mai bine fa-l sa se chinuie sa te impresioneze in fiecare zi, decat sa te impresioneze cu ce poate intr-o noapte.

Asa ca, tu decizi – o noapte, doua sau ceva de durata. Nu iti vinde corpul ieftin. Esti mai scumpa decat iti poti imagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *