Blog

Un sentiment

Un sentiment

Ce sentiment ciudat.. Ultima seara in Shanghai.. Everything comes to an end. Asa si cu excursia de la Beijing acum cateva zile, escapada in Guangzhou ieri. Imi aduc aminte si acum cand imi faceam bagajele acasa, aveam multe emotii si nu stiam exact ce ma asteapta. Mi se parea o eternitate cand spuneam 2 luni. Acum cand stau si ma gandesc nici nu stiu cand au trecut.

Timpul trece mult prea repede. Desi am facut o gramada in timpul asta, si am invatat foarte multe, tot mi se pare ca nu am facut suficient, parca as fi putut face mai multe. Ma simt foarte ciudat, nu stiu de ce, pentru ca imi doresc foarte mult sa ajung acasa, pentru ca imi e dor, mult prea dor. In seara asta va fi ultima cina aici cu unii dintre prietenii pe care mi i-am facut aici. Stateam cu colegele de apartament in sufragerie si era o tacere apasatoare. Desi in mai putin de jumatate de ora trebuie sa plecam catre restaurant.

Ne-am ridicat pe rand de pe canapea si ne-am dus in camerele noastre, cu fel si fel de ganduri si pareri de rau. Am fost ca o familie, unite si ne-am inteles foarte bine. Urasc sa ma despart de persoanele dragi, sa trebuiasca sa spun poate adio, nestiind daca le voi mai revedea curand sau vreodata. Oamenii de aici au intrat in viata mea, acum fac parte din ea. Intr-un fel m-au schimbat, m-au invatat si au devenit prietenii mei.

Sincer nici nu stiu ce as putea scrie mai mult, pentru ca simt o presiune in sufletul meu. Durerea de a lasa undeva departe oameni pe care ii iubesc acum. Amintirile si clipele petrecute impreuna vor fi mereu prezente in gandul meu. Tacite si ingandurate stingem lumina, tragem usa si plecam spre restaurant..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *