BlogPsihologie

Fii fericit!

Fii fericit

Fericirea e atat de simpla. Fericirea este lucrul cel mai de pret pe care ti-l poti da tie, persoanei tale si celor iubiti.

Fericirea mea este sa ma trezesc in fiecare dimineata langa barbatul meu, sa ma ia in brate si sa imi spuna cat de mult ma iubeste. Sau poate doar un simplu “buna dimineata” cu ochii plini de entuziasm imi este de ajuns.

Fericirea mea este sa imi vad copilul fericit. Sa o vad cum rade in hohote cand sta la tatal ei in brate si cum face ochii mari cand ma vede.

Fericirea mea sunt ei – ei doi. Traiesc prin ei, respir prin ei. Vad totul numai pentru ei.

Nu de mult am inteles fericirea. Pentru ca pe cat de simplu este acest sentiment, pe atat de greu este sa il obtii. Nu poti fi fericit fara omul potrivit. Nu poti fi fericit daca nu accepti cine esti, unde esti si ce mai ai de invatat. Eu invat in fiecare zi.

Invat de la copilul meu sa vad lucrurile mici ca pe ceea mai mare bucurie. Invat de la sotul meu sa traiesc fiecare zi in cel mai pozitiv mod. Invat ce inseamna sa fii cu adevarat cea mai importanta persoana pentru cineva.

Fericirea mea nu consta in poze perfecte pe facebook. Ea consta in sutele de poze atarnate prin casa – amintiri ce ma poarta din nou cu gandul in toate colturile lumii.

Fericirea mea nu consta in pozarea cuplului perfect in fata tuturor. Ci consta in privirea lui cand ne plimbam de mana intr-un loc poate uitat de lume.

Fericirea mea sunt momentele noastre de familie. Ore in sir petrecute impreuna – saptamani, luni fara pauza.

Fericirea nu se cantareste in cuvinte. Fericirea se simte. Fericirea se vede.

Astazi, lasa grijile deopare. Imbratiseaza-i pe cei dragi. Spune-le cat inseamna pentru tine. Ofera iubire. Gandeste pozitiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *