BlogFemei

Micuțul a crescut de-acum …

Micuțul a crescut de-acum

Și jocurile care să-l ajute să-și stimuleze simțurile devin din ce în ce mai variate. Nu rata nicio ocazie să mergeți în parc, mai ales dacă vremea o permite, și folosește-te de prilej pentru a-l învăța florile, după nume, aspect și miros. Fă-i cunoștință cu lumea din jurul său, cât mai des. Învață-l numele celor apropiați, ale vecinilor și ale rudelor.

Viața ta sociala devine din ce în ce mai evidentă pentru copil, așadar daca atunci când a fost mic, nu ai avut timp pentru prieteni, ar fi timpul să îi arăți că ești o persoană sociabilă, pentru ca și el să devină astfel. Copilul va începe să le spună curând, chiar și singur și de acum va absorbi totul ca un burete.

Folosește casete sau CD-uri speciale pentru copiii de această vârsta, care-i vor stimula vorbirea. Există nenumărate metode prin care, de acum, micuțul poate învăța extrem de repede limba maternă dar se poate începe chiar învățarea limbilor străine, mai ales după 3 ani de viață. Puiuțul tău nu va rata nimic, totul va fi memorat și utilizat mai departe

. Creierul lui face milioane de legături și, cu ajutorul simțurilor, este în permanentă legătură cu lumea exterioară strângând informații după informații, pe care le depozitează și le folosește apoi la momentul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *