Blog

O dimineata altfel

O dimineata altfel

O dimineata altfel. Munca mea incepe sa dea roade. Si ma simt minunat. Va multumesc tuturor celor care rapiti cateva secunde pentru a poposi pe blog-ul meu.

Ma uitam pierduta pe facebook si am inceput sa citesc:

„Sa fii om, nu banii conteaza….”

In general imi este foarte usor sa vorbesc si sa interpretez sentimentele altora, sunt extrem de empatica, insa ceea ce traiesc eu, imi este aproape imposibil sa descriu….In fine, am sa incerc….

Astazi, ca de obicei, m-am trezit, mi-am facut cafeaua si m-am instalat in fata laptop-ului, bineinteles pe pagina de faceboock, sa mai citesc postarile altora, sa distribui ce-mi place si sa mai decodific starile unor oameni pe care ii cunosc sau nu…este superb sa descoperi ca, pe unii desi ii cunosti superficial, doar de un salut trecator, daca se-ntampla si asta, au o gandire profunda….

Astazi voi vorbi despre o astfel de cunostinta!

Am citit postarile ei care mi-au trezit foarte multe sentimente placute…defapt cu fiecare postare a ei, ma determina sa cred ca, desi este o femeie frumoasa, renumita in orasul meu avand bani si fiind fata unui mare om de afaceri, are sentimente de suferinta, de frustrare, determinate bineinteles, de oameni care nu vad dincolo de veniturile si toaletele de care dispune….pacat.

Am fost si eu in situatia de a critica si judeca oameni de acest gen, fara sa le acord sansa de a-i vedea dincolo de lucrurile materiale….si totusi, in sufletul meu imi parea rau ca am astfel de reactie….

Uneori esti atat de orbit de suferinta ta, de neajunsurile tale, de invidia ta fata de ceilalti care au tot si nu duc lipsa de nimic, esti determinat de societate sa judeci astfel, de familie, incat nu vezi ca tu poate esti mai linistit si fericit cu nimic, decat celalalt, care desi are tot, nu are trairi profunde, nu are libertate, nu-l are poate pe Dumnezeu, care pentru mine este Primordial……

Mi-a fost extrem de dificil sa ajung la o astfel de gandire….insa acum sunt extrem de fericita ca am scapat de astfel de prejudecati…..In fine….mi-e foarte bine asa cum sunt si la felul arogant al meu, pe nimic, o altfel de familie nici nu-mi trebuia…doar ea m-a invatat ca dincolo de bani este altceva mult mai profund si mai bun pentru mine….si pentru asta le multumesc din inima! ”

Nu stiu daca ar mai fi ceva de spus.. Pentru mine a fost suficient. Iti multumesc Nicola Ileana Dafina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *