Blog

Viata in 2 in Japonia

Viata in 2 in Japonia

Locuiesc in Japonia de 2 ani si sunt casatorita cu un cetatean japonez. Este o tara frumoasa, linistita, curata, civilizata, pe scurt tara perfecta de a trai experiente placute.

Oamenii si ei sunt de apreciat.Sotul meu ma iubeste mult si eu la fel pe el. Despre japonezi se spune ca o au mica, dar nu e chiar asa. Sotul meu o are potrivita pentru mine si foarte jucausa. Din cauza programului incarcat contactele noastre sunt la un interval de o saptamana.

Normal ca imi doresc mai mult! Intr-o seara a venit mai devreme de la munca,nu se simtea prea bine si a luat pastile de somn sa doarma, dar pastilele au avut un efect negativ asupra lui si l-au incins de nu a putut dormi toata noaptea si ne-am jucat ca niciodata. Cam atat am avut de povestit.

Sisteme detecție efracție

Un sistem de detecție efracție este un sistem proiectat pentru detectarea intrării unei persoane neautorizate într-o clădire sau o zonă. Sistemele de alarmă sunt utilizate în proprietăți rezidențiale , comerciale, industriale , precum și militare pentru protecția împotriva efracției ( furt ) sau pagube materiale , precum și protecția personală împotriva intrușilor.

Alarmele auto protejează , de asemenea, mașinile și conținutul lor . Penitenciarele folosesc, de asemenea sisteme de securitate pentru controlul deținuților.

Unele sisteme de alarmă servesc unui scop unic de protecție împotriva furtului. Sistemele combinate pot avertiza atât un incendiu dar și protecția împotriva intrărilor prin efracție.

Sistemele de alarmă pot fi, de asemenea, combinate cu sisteme de supraveghere video cu circuit închis pentru a înregistra în mod automat activitățile persoanelor intrate prin efracție. Sistemele variază, de la sisteme mici autonome , la sisteme complicate , multi- zonă , cu monitorizare și control de la PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *