Blog

Să te abați de la drumul vieții sau să rămâi pe „calea sigură?”

drumul vieții

Este periculos. Îţi este teamă. Ai vrea să ai alte soluţii, dar nu le găseşti pentru că inima îţi spune insistent că acest drum este cel mai bun în acest moment. Ai analizat opţiunile şi constaţ i că cea mai plauzibilă este acest nou drum.

Este nevoie de schimbări, de transformări intense şi puternice în conştiinţa ta. Îţi doreşti ca totul să fie bine şi speri că în timp vei prinde curaj să mergi până la capăt. Îţi doreşti să vină soarele şi pe strada ta, risipind norii limitelor impuse de societate, de alţii, de experienţa ta de viaţă şi chiar de
tine însuţi.

Uneori ne facem rău fără să conştientizăm asta decât mult mai târziu, prea târziu adeseori. Uneori viaţa ne oferă şansa de a putea rezolva ceea ce părea fără soluţie.

Depinde de fiecare dintre noi să acceptăm aceste provocări. Sunt provocări pentru că, se ştie, nu e uşor să treci peste ceea ce crezi că este corect, onest şi bine din punctul de vedere al celorlalţi. În aceste momente întreabă-te ce anume este bine pentru tine. Şi acceptă primul răspuns pe care ţi-l şopteşte intuiţia.

Este cea mai buna cale,alegerea constienta – este,deci,o schimbare care nu trebuie sa ne sperie,ca numai ea este adevarata si eterna. Sunt multe provocari pe care le intampinam. Viata este o alegere, iar fiecare alegere este o provocare, de la alegerea unui loc de munca pana la ce pasta de dinti sa folosesti.

Cei care stau – sint incremeniti,depasiti, neluati in seama!Si-n schimbare nu e cazul de regrete(care seamana mai degraba cu obisnuinte depasite)deoarece e singura cale spre progres,autodepasire,speranta. ..tot ce-si doreste o fiinta responsabila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *