Blog

Cupa menstruala – o solutie pentru femeile care calatoresc si pentru femeile cu un stil de viata activ

Cand vine perioada menstruala, orice femeie isi doreste sa simta ca o poate depasi intr-un mod cat mai placut. Simti ca nu esti in apele tale si ai face orice ca zilele in care activitatile sa treaca mult mai repede.

Cupa menstruala, ideala pentru femeile carora le place sa calatoreasca

Mai mult, daca esti genul de persoana careia ii place sa calatoreasca mult, iar aceasta problema ti-a dat batai de cap si nu sti cum sa scapi de ea, noi avem solutia: este vorba despre cupa menstruala.

Cupa menstruala este o metoda inovatoare care o face potrivita pentru femeile moderne. Asta pentru ca prezinta caracteristici care se dovedesc a fi adevarate avantaje pentru purtatoare. Despre acestea vom vorbi mai detaliat în cele ce urmeaza.

Cupa menstruala, indicata pentru femeile cu un stil de viata activ

Cupa menstruala indeplineste necesitatile unei femei moderne intrucat este un produs care detine numeroase caracteristici bune. Astfel, aceasta este un produs realizat dintr-un material care nu lasa ca lichidul sa patrunda prin aceasta sau sa existe scurgeri. Mai mult, aceasta iti ofera libertatea de care ai nevoie.

Cele care calatoresc au nevoie de aceasta cupa menstruala intrucat poate fi folosita fara sa o schimbati multe ore, ceea ce este un avantaj.

De asemenea, stim ca atunci cand mergem in calatorii este destul de greu sa gasim o toaleta. Mai ales pentru femeile care sunt in perioada menstruala si este nevoie ca absorbantul sa fie schimbat. Insa, cu ajutorul cupei menstruale veti scapa de aceasta problema. Aceasta poate fi tinuta cate ore doriti fara sa fie nevoie sa fie schimbata ca absorbantul. Cu ajutorul cupei menstruale te vei putea bucura de un concediu cat mai placut fara sa ai probleme.

La mare sau la munte, cupa menstruala vine in ajutorul tau fara sa ai nicio grija

De ce sa stai mereu cu grija schimbatului absorbantului, cand exista cupa menstruala, care vine in ajutorul tuturor femeilor moderne, cu o viata activa, dar si celor carora le place sa calatoreasca.

In cazul in care te gandesti sau ai auzit ca in cazul folosirii unei cupe menstruale vor exista scurgeri trebuie sa stii ca nu e asa. Este doar un mit. Folosind cupa menstruala nu vei avea astfel de probleme sub nicio forma. Asta pentru ca aceasta se fixeaza in interiorul vaginului, acolo unde nu are cum sa existe scurgeri in afara. In plus, din moment ce va fi plasata bine si nu va fi scoasa timp de cateva ore bune, nu vei avea probleme din acest punct de vedere.

De asemenea, multe probleme sunt declansate si din cauza iritatiilor care apar in urma folosirii excesive a acestora. Nu putem spune acelasi lucru si despre cupa menstruala. Aceasta va oferi exact ceea ce aveti nevoie. Lipsa iritatiilor sau a alergiilor de orice fel.

Relaxarea si concediul sunt pentru a uita de grijile. Uita si tu de griji pentru un moment cu ajutorul cupei menstruale. Utilizand cupa menstruala vei putea face baie fara nicio grija! Asa ca, de data asta nu iti vei mai amana concediul din cauza ca vei fi la menstruatie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *