Blog

Nu te pedepsi prea tare

De ce renunta oamenii dupa doar cateva greseli sau esecuri ? Ei bine, eu cred ca motivul principal pentru care se intampla acest lucru este faptul ca oamenii se judeca prea aspru. Dar acest obicei este foarte inutil. Acest lucru va crea doar o durere in interiorul tau care nu e deloc necesara si iti va irosi din timpul tau pretios. Este cel mai bine sa incerci sa renunti la acest obicei pe cat de des se poate.

Asuma-ti raporturile

Poate fi foarte distractiv sa intalnesti noi oameni, dar de asemenea iti poate da o anumita stare de nervozitate. Cu totii ne dorim sa facem o prima impresie cat mai buna si sa nu ramanem blocati intr- prima discutie care sa fie ciudata.

Cel mai bun mod de a face acest lucru, din cate mi-am dat eu seama pana acum, este sa iti asumi anumite raporturi. Acest lucru inseamna ca trebuie pur si simplu sa te porti de parca ar urma sa te intalnesti cu un prieten foarte bun si foarte vechi. Apoi, poti incepe acea interactiune in mintea ta, in loc sa ai o stare de nervozitate si de emotie. Acest lucru poate sa functioneze intr-un mod surprinzator de bine.

Iti poti folosi sistemul de activare reticulara in avantajul tau

Am invatat despre organe si despre modul intern de functionare al corpului la scoala, dar nimeni nu mi-a povestit niciodata despre sistemul de activare reticulara. Si e pacat, din moment ce acest lucru este unul dintre cele mai puternice lucruri despre care poti sa inveti. Ceea ce face acest sistem de activare reticulare in mintea ta este sa iti permita sa vezi in mediul tau inconjurator lucrurile pe care se concentreaza mintea si gandurile tale. Acest lucru te va ajuta mereu sa gasesti lucrurile pe care le cauti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *